Політика конфіденційності

Політика конфіденційності Ця Політика конфіденційності описує, як ТОВ «АРС МАГНА ПРОДАКШН» (далі — «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на https://www.8channel.ua/ ( далі — «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту. Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати. Реєстрація На свій розсуд, для більшої зручності використання Сайту, ви можете зареєструватись на Сайті, вказавши ваше ім’я та адресу електронної пошти, пароль.  Ця інформація потрібна для подальшої авторизації на Сайті. Ви можете вказати як своє справжнє ім’я, так і псевдонім. Його не буде відображено у коментарях, які ви можете залишати на Сайті. Надану вами адресу електронної пошти може бути використано для зв’язку із вами, надсилання повідомлень про новини Сайту. Інші випадки У деяких окремих випадках (наприклад, конкурси, кастинги та інше), ми повинні отримати ваші персональні дані і мати можливість ідентифікувати вашу особу. У таких випадках, ми, безпосередньо, звернемо вашу увагу на це, повідомимо мету обробки таких персональних даних і будемо збирати, обробляти ваші персональні дані тільки за наявності вашої згоди у відповідності до чинного законодавства України. При необхідності надання таких персональних даних, ми вказуємо вікові обмеження. Якщо ви є батьками дитини віком до 14 років і ви вважаєте, що ваша дитина без вашої згоди  надала нам свої персональні дані, що дає можливість її ідентифікувати, зв’яжіться з нами за адресою нашої офіційної сторінки у Facebook https://www.facebook.com/8channelUA/ Автоматичний збір даних Log-файли При використанні Сайту, може здійснюватись автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити: дату і час доступу до Сайту; IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту; дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті; кількість часу, проведеного на Сайті; назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи; назву веб-сайту,  з якого ви перейшли на наш Сайт. Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки,  з метою забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних. Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони  використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам. Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою. Файли cookies та інструменти аналітики Файли cookies — це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас. Файли cookies, які ми використовуємо: Сесійні файли cookies Ці файли cookies існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач. Постійні файли cookies Ці файли cookies залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу. Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі: Для Chrome, будь ласка, відвідайте цю сторінку Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050 Для Internet Explorer, будь ласка, відвідайте цю сторінку Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835 Для Firefox, будь ласка, відвідайте цю сторінку Mozilla: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-sites-stored Для Safari, будь ласка, відвідайте цю сторінку Apple: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US Зверніть увагу, якщо ви відмовитесь від використання файлів cookies, певні функції Сайту можуть бути для вас недоступні. Файли cookies, інструменти аналітики та управління рекламою третіх осіб На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики та управління рекламою, зокрема: Google Analytics, Менеджер реклами (Google Inc.), Adtelligent DSP, Adtelligent SSP. Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію: вашу IP-адресу назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи про частоту та тривалість використання вами Сайту про контент, який ви переглядаєте з якого сайту ви перейшли на наш Сайт на який сайт перейшли з нашого Сайту іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт. Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу. Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів. На основі аналізу попередніх відвідувань вами Сайту відбувається показ релевантної для вас реклами. За цим посиланням ви можете отримати інформацію про те, як компанія Google використовує персональні дані у своїх рекламних продуктах: https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/ Перелік постачальників рекламних технологій, які мають доступ до персональних даних відвідувачів, у зв’язку із застосуванням сервісів Google: Aarki, http://corp.aarki.com/privacy Adacado, https://www.adacado.com/privacy-policy-april-25-2018/ Adara Media, https://adara.com/2018/04/10/adara-gdpr-faq/ AdClear, https://www.adclear.de/datenschutzerklaerung/ ADEX, http://theadex.com Adform, https://site.adform.com/uncategorized/product-and-services-privacy-policy/ Adikteev, https://www.adikteev.com/eu/privacy/ AdLedge, https://adledge.com/data-privacy/ Adloox, http://adloox.com/disclaimer Adludio, https://adludio.com/termsandconditions AdMaxim, http://www.admaxim.com/admaxim-privacy-policy/ Admedo, https://www.admedo.com/privacy-policy Admetrics, https://admetrics.io/en/privacy_policy/ Adobe Advertising Cloud, https://www.adobe.com/privacy/general-data-protection-regulation.html AdRoll, Inc., https://www.adroll.com/gdpr AdTriba, https://privacy.adtriba.com/ advanced STORE GmbH, https://www.ad4mat.com/en/privacy/ Adventori, https://www.adventori.com/fr/avec-nous/mentions-legales/ advolution.control, http://advolution.de/privacy.php affilinet, https://www.affili.net/uk/footeritem/privacy-policy Akamai, http://www.akamai.com/compliance/privacy Amazon, https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010 Amobee, https://www.amobee.com/trust/privacy-guidelines Analights, https://analights.com/docs/analights-consent-to-the-processing-of-personal-data-en.pdf AppLovin Corp., https://www.applovin.com/privacy AppNexus, https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy Arrivalist, https://www.arrivalist.com/privacy#gdpr AudienceProject, http://privacy.audienceproject.com/for-users/ Aunica, https://www.aunica.com.br/privacy/privacy.html Avocet, http://avocet.io/privacy-portal Batch Media, http://batch.ba/datenschutzerklarung/ BDSK Handels GmbH & Co. KG, https://www.xxxlutz.de/ocms/privacy Beeswax, https://www.beeswax.com/privacy.html Betgenius, http://betting.geniussports.com/connextra-service-terms-conditions/ Blismedia, http://www.blis.com/privacy/ Bombora, http://bombora.com/privacy Booking.com, https://www.booking.com/content/privacy.en-gb.html C3 Metrics, https://c3metrics.com/privacy Cablato, http://cablato.com/privacy Celtra, https://www.celtra.com/privacy-policy/ Centro, https://www.centro.net/privacy-policy/ Cint, https://www.cint.com/participant-privacy-notice/ Clinch, https://clinch.co/pages/privacy.html Cloud Technologies, http://green.erne.co/assets/PolicyCT.pdf Cloudflare, https://www.cloudflare.com/security-policy/ Commanders Act, https://www.commandersact.com/en/privacy/ comScore, https://www.comscore.com/About-comScore/Privacy-Policy Conversant/CJ Affiliate, https://www.conversantmedia.eu/legal/privacy-policy Crimtan, https://crimtan.com/privacy-ctl/ Criteo, https://www.criteo.com/privacy/ CUBED, http://cubed.ai/privacy-policy/gdpr/ DataXu, https://www.dataxu.com/gdpr/ Delta Projects, http://www.deltaprojects.com/data-collection-policy/ Demandbase, https://www.demandbase.com/privacy-policy/ DENTSU, http://www.dentsu.co.jp/terms/data_policy.html Dentsu Aegis Network, http://www.dentsu.com/termsofuse/data_policy.html Digiseg, http://www.digiseg.io/GDPR/ DMA Institute, https://www.dma-institute.com/privacy-compliancy/ DoubleVerify, https://www.doubleverify.com/privacy/ Dstillery, https://dstillery.com/privacy-policy/ DTS, https://client.adhslx.com/privacy.html EASYmedia, https://www.rvty.net/gdpr eBay, https://www.ebay.com/help/policies/member-behaviour-policies/user-privacy-notice-privacy-policy?id=4260#section12 ebuilders, http://ebuilders.nl/privacy Effinity, https://www.effiliation.com/politique-confidentialite.html emetriq, https://www.emetriq.com/datenschutz/ Ensighten, https://www.ensighten.com/privacy-policy/ Essens, https://essens.no/privacy-policy/ ESV, https://www.wizaly.com/terms-of-use#privacy-policy Evidon, https://www.evidon.com/resources/privacy-statement/ Exactag, https://www.exactag.com/en/data-privacy/ Exponential, http://exponential.com/privacy/ Facebook, https://www.facebook.com/about/privacy/update Flashtalking, http://www.flashtalking.com/first-party-ad-serving/ Fractional Media, https://www.fractionalmedia.com/privacy-policy FUSIO BY S4M, http://www.s4m.io/privacy-policy/ Gemius, https://www.gemius.com/cookie-policy.html GfK, https://sensic.net/ GP One, http://www.gsi-one.org/templates/gsi/en/files/privacy_policy.pdf GroupM, https://www.groupm.com/privacy-policy gskinner, https://createjs.com/legal/privacy.html Haensel AMS, https://haensel-ams.com/data-privacy/ Havas Media France – DBi, http://www.centraltag.com/commercial/policy/index.action hurra.com, http://www.hurra.com/impressum IBM, https://www.ibm.com/customer-engagement/digital-marketing/gdpr Ignition One, https://www.ignitionone.com/privacy-policy/gdpr-subject-access-requests/ Impact, https://impact.com/privacy-policy/ Index Exchange, http://www.indexexchange.com/privacy/ Infectious Media, https://impressiondesk.com/ Innovid, http://www.innovid.com/privacy-policy Integral Ad Science, http://www.integralads.com/privacy-policy intelliAd, https://www.intelliad.de/datenschutz Interpublic Group, https://www.interpublic.com/privacy-notice IPONWEB, http://www.bidswitch.com/privacy-policy/ Jivox, http://www.jivox.com/privacy/ Kantar, https://www.kantarmedia.com/global/privacy-statement Kochava, https://www.kochava.com/support-privacy/ LifeStreet, http://www.lifestreet.com/privacy Liftoff, https://liftoff.io/privacy-policy/ LiveRamp, https://liveramp.com/service-privacy-policy/ Localsensor, https://www.localsensor.com/privacy.html LoopMe, https://loopme.com/privacy/ Lotame, https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/ Macromill group, https://www.metrixlab.com/privacy-statement/ MainADV, http://www.mainad.com/privacy-policy Manage.com, https://www.manage.com/privacy-policy/ Marketing Science Consulting Group, Inc., http://mktsci.com/privacy_policy.htm MBR Targeting Gmbh, https://privacy.mbr-targeting.com MediaMath, http://www.mediamath.com/privacy-policy/ Meetrics, https://www.meetrics.com/en/data-privacy/ MindTake Research, https://www.mindtake.com/en/reppublika-privacy-policy Mobitrans, http://www.mobitrans.net/privacy-policy/ Mobpro, http://mobpro.com/privacy.html Moloco Ads, http://www.molocoads.com/private-policy.html MSI-ACI, http://site.msi-aci.com/Home/FlexTrackPrivacy Nano Interactive, http://www.nanointeractive.com/privacy Navegg, https://www.navegg.com/en/privacy-policy/ Neodata Group, https://www.neodatagroup.com/en/security-policy NEORY GmbH, https://www.neory.com/privacy.html Netflix, http://www.netflix.com/google-3PAS-info Netquest, https://www.nicequest.com/us/privacy Neuralone, https://web.neural.one/privacy-policy/ Neustar, https://www.home.neustar/privacy Nielsen, http://www.nielsen.com/us/en/privacy-statement/digital-measurement.html Nordic Factory Solutions AB, https://www.bannerflow.com/privacy numberly, http://ads.1000mercis.com/us.html Oath, https://policies.oath.com/xw/en/oath/privacy/enterprise/b2bprivacypolicy/ Objective Partners, https://www.objectivepartners.com/cookie-policy-and-privacy-statement/ Omnicom Media Group, https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.htm On Device Research, https://ondeviceresearch.com/GDPR OneTag, https://www.onetag.net/privacy/ OpenX Technologies, https://www.openx.com/legal/privacy-policy/ Optomaton, http://optomaton.com/privacy.html Oracle Data Cloud, https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html OTTO, https://www.otto.de/shoppages/service/datenschutz PERMODO, http://permodo.com/de/privacy.html Pixalate, http://www.pixalate.com/privacypolicy/ Platform161, https://platform161.com/cookie-and-privacy-policy/ PMG, https://www.pmg.com/privacy-policy/ Protected Media, http://www.protected.media/privacy-policy/ Publicis Media, https://www.publicismedia.de/datenschutz/ PubMatic, https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/ PulsePoint, https://www.pulsepoint.com/privacy-policy Quantcast, https://www.quantcast.com/privacy/ Rackspace, http://www.rackspace.com/gdpr Rakuten Marketing, https://rakutenmarketing.com/legal-notices/services-privacy-policy Relay42, https://relay42.com/privacy Remerge, http://remerge.io/privacy-policy.html Resonate, https://www.resonate.com/privacy-policy/ RevJet, https://www.revjet.com/privacy RhythmOne LLC, https://www.rhythmone.com/landing/gdpr RN SSI Group, https://www.valuedopinions.co.uk/privacy Roq.ad, https://www.roq.ad/privacy-policy RTB House, https://www.rtbhouse.com/gdpr/ Rubicon Project, http://rubiconproject.com/rubicon-project-yield-optimization-privacy-policy/ Salesforce DMP, https://www.salesforce.com/company/privacy/ Scenestealer, http://www.scenestealer.tv/privacy-policy Scoota, http://scoota.com/privacy-policy/ Seenthis, https://seenthis.co/privacy-notice-2018-04-18.pdf Semasio GmbH, http://www.semasio.com/privacy-policy/ SFR, http://www.sfr.fr/securite-confidentialite.html Sift Media, https://www.sift.co/privacy Simpli.fi, https://www.simpli.fi/site-privacy-policy2/ Sizmek, https://www.sizmek.com/privacy-policy/ Smaato, https://www.smaato.com/privacy/ Smadex, http://smadex.com/end-user-privacy-policy/ Smart, http://smartadserver.com/company/privacy-policy/ Smartology, https://www.smartology.net/privacy-policy/ Sociomantic, https://www.sociomantic.com/privacy/en/ Sojern, https://www.sojern.com/privacy/product-privacy-policy/ Sovrn, https://www.sovrn.com/privacy-policy/ Spotad, http://www.spotad.co/privacy-policy/ SpotX, https://www.spotx.tv/privacy-policy/ TabMo, http://static.tabmo.io.s3.amazonaws.com/privacy-policy/index.html Taboola, https://www.taboola.com/privacy-policy TACTICв„ў Real-Time Marketing, http://tacticrealtime.com/privacy/ Teads, https://teads.tv/privacy-policy/ TEEMO, https://teemo.co/fr/confidentialite/ The Trade Desk, https://www.thetradedesk.com/general/privacy-policy Tradedoubler AB, http://www.tradedoubler.com/en/privacy-policy/ travel audience – An Amadeus Company, https://travelaudience.com/product-privacy-policy/ TreSensa, http://tresensa.com/eu-privacy/index.html TripleLift, https://triplelift.com/privacy/ TruEffect, https://trueffect.com/privacy-policy/ TrustArc, https://www.trustarc.com/privacy-policy/ Turbobytes, https://www.turbobytes.com/gdpr/ UDG, https://www.udg.de/wp-content/uploads/2018/04/privacy_policy_EN.pdf usemax (Emego GmbH), http://www.usemax.de/?l=privacy Videology, https://videologygroup.com/en/privacy-policy/ Vimeo, https://vimeo.com/cookie_policy Virtual Minds, https://virtualminds.de/datenschutz/ Vodafone GmbH, https://www.vodafone.de/unternehmen/datenschutz-privatsphaere.html Waystack, https://www.wayfair.com/customerservice/general_info.php#privacy Weborama, https://weborama.com/e-privacy/ White Ops, https://www.whiteops.com/privacy Widespace, https://www.widespace.com/legal/privacy-policy-notice/ Yieldr, https://www.yieldr.com/privacy/ ZMS, https://zms.zalando.com/#   Надання інформації третім особам Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформацію, яку може бути віднесено до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці. Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи, на підставі укладених з нами правочинів, зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності. Ваші права Керуючись Законом України «Про захист персональних даних», інформуємо про ваші права: знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати, не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки. Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR ви маєте право: вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами зберігаються, їх видалення або виправлення; бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається; обмежувати обробку ваших персональних даних; на портативність ваших персональних даних; заперечувати проти обробки ваших персональних даних; подати скаргу до відповідного наглядового органу. Контактна інформація Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас за адресою нашої офіційної сторінки у Facebook: https://www.facebook.com/8channelUA Внесення змін Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.
Источник: https://www.8channel.ua/polityka-konfidentsiynosti/